11.4 C
De Bilt

Hoogste punt bereikt vernieuwbouw gemeentehuis Geldermalsen

Geldermalsen – Net op de valreep van het jaar 2022 is op donderdag 22 december het hoogste punt bereikt van de vernieuwbouw van het gemeentehuis in Geldermalsen. Een mooi moment om bij stil te staan. Dit werd dan ook gevierd samen met de aannemer WAM&vanDuren, gemeenteraad, het college en medewerkers van de gemeente West Betuwe.  

Hoogste punt  

Afgelopen week plaatste aannemer WAM&vanDuren het Kerto Ripa dak van de raadzaal, het ‘hoogste’ punt van deze vernieuwbouw. Het is een soort overkapping waar glazen puien onder bevestigd gaan worden. Dat is dan ook gelijk de volgende stap (januari 2023). Het grootste buitenwerk zit er dan op. Natuurlijk wordt er ook al volop binnen gewerkt. Zo is het Kerto Ripa dak in de ontmoetingsruimte aangebracht, is de doorbraak van de personeelsingang naar deze ontmoetingsruimte gereed en zijn veel technische voorzieningen en luchtbehandelingskasten geplaatst.

Taart hoogste punt. Foto: gemeente West Betuwe

Wethouder Jan de Geus: “Het hoogste punt brengt ons dichterbij het hoogtepunt deze zomer: onze inwoners weer de beste service bieden en ontvangen in ons nieuwe ontmoetingshart.”

Vernieuwbouw

De oplevering van het vernieuwde gemeentehuis staat gepland in juni 2023. De bedoeling is dat medewerkers rond de zomer ook daadwerkelijk kunnen werken in het gebouw.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio