2.3 C
De Bilt

Jongerenwerk van gemeente Altena organiseert vier FIFA 23 toernooien

Op woensdag 26 oktober en vrijdag 28 oktober organiseert het Jongerenwerk van gemeente Altena vier FIFA 23 toernooien in combinatie met een Skills-training door voetbalclubs en sportcoaches. Ben jij goed in FIFA en houd je van voetballen?

Meld je dan gratis aan en doe mee

• Woensdag 26 oktober van 18:00 tot 22:00 uur bij GDC in Eethen
• Woensdag 26 oktober van 18:00 tot 22:00 uur bij Kozakkenboys in Werkendam
• Vrijdag 28 oktober van 18:00 tot 22:00 uur bij VV Sleeuwijk
• Vrijdag 28 oktober van 18:00 tot 22:00 uur bij Sparta ’30 in Andel

Sportieve karakter van Altena

Wethouder Shah Shakkariem: “We koesteren het sportieve karakter van Altena, door sportverenigingen te ondersteunen en in te zetten op meer sportmogelijkheden in de buitenruimte. Sport verbindt, activeert en motiveert. Bewegen is gezond voor lichaam en geest en draagt
bij aan een vitale gemeente waar het prettig wonen, werken en leven is. Deze actie van Jongerenwerk gemeente Altena en de sportcoaches sluit daar mooi bij aan.”

Wat is een FIFA toernooi?

Een FIFA toernooi lijkt op andere voetbaltoernooien. Daarom begint ook dit toernooi met de poulefase. Spelers worden gelijkmatig verdeeld over de poule. Vervolgens speelt iedere speler drie tot vier wedstrijden in de poulefase. Na deze fase gaan een of twee beste spelers door naar de knock-out fase. De finale is op een groot scherm te zien. Dit zorgt voor een geweldige sfeer. Het is net alsof je echt in het stadion staat.

Skill-training

Bij esports (electronic sports) denkt men vaak aan stilzitten. Wij gaan ook lekker bewegen! We combineren diverse beweegelementen met het populaire FIFA spel. De sportcoaches verzorgen in samenwerking met de voetbalclubs toffe FIFA skill-trainingen. Doe mee en meld je aan!

Dit evenement is voor jongeren van 10 tot 18 jaar, aanmelden kan via de website van gemeente Altena: https://www.gemeentealtena.nl/aanmelden-fifa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio