14.7 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Mevrouw van Vught – van Pinxteren 100 jaar

Gorinchem – Woensdag 7 februari mocht mevrouw van Vught- van Pinxteren maar liefst 100 kaarsjes uitblazen. Een dag die zij viert samen met haar familie en verzorgers en bewoners van verpleeghuis Bannehof waar zij sinds kort woont. Burgemeester Melissant feliciteerde haar vandaag namens de gemeente.

Kracht en doorzettingsvermogen

Op 27-jarige leeftijd gaf zij haar hart aan de heer Van Vught. Ze kregen een dochter. Helaas ontviel haar geliefde echtgenoot op 53-jarige leeftijd. In dit grote verlies toonde mevrouw van Vught- van Pinxteren haar kracht en onafhankelijkheid. Haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen waren haar trouwe metgezellen. Zo heeft ze zolang ze zelfstandig woonde haar hele leven zelf gekookt.

Mooie herinneringen voor mevrouw Vught- van Pinxteren

Het leven van Mevrouw van Vught-Pinxteren kende vele gelukkige momenten, vooral tijdens de vakanties en vrije dagen met haar man in hun geliefde caravan bij Hoge Meeren. In de beginjaren was het een eenvoudige tent waar ze van genoten op vakantie, later werd het de knusse caravan. Er werden vele herinneringen gemaakt die ze koestert.

Geboren en getogen in onze stad

Geboren en getogen in Gorinchem woonde mevrouw van Vught- van Pinxteren bijna 40 jaar lang in de charmante Prinses Marijkestraat.  Ze kijkt terug een plek in een fijne straat en buurt om te wonen.

Relatief goede gezondheid

Ondanks recente uitdagingen, zoals een dubbele longontsteking, blijft Mevrouw van Vught-Pinxteren nog steeds in relatief goede gezondheid. Haar 100e verjaardag zal worden gevierd in intieme kring, omringd door haar dierbare dochter, kleinkinderen en schoonzus, terwijl zij de herinneringen aan dierbare overleden familieleden in hun harten koesteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio