15 C
De Bilt

Mozaïek Welzijn zoekt vrijwillige kok voor locatie Dynamiek in Tiel

Mozaïek Welzijn is voor haar locatie Dynamiek aan de Haaftenlaan in Tiel op zoek naar een vrijwillige kok voor de donderdag.

Hoe ziet jouw dag eruit als kok?

Het is donderdag. Tijd om weer heerlijk te gaan koken! Je komt om negen uur bij Dynamiek binnen en pakt een kop koffie of thee. Na wat te hebben gepraat met collega’s ga je richting de winkel om boodschappen te doen. Je hebt een heerlijk recept in gedachten, iets oosters. Vorige week had je stampotjes gemaakt. Rond tien uur ben je terug van de winkel en ga je aan de slag in de keuken.

Samen met een andere vrijwillige kok begin je met de voorbereidingen. Want voor twaalven komen de eerste mensen binnenlopen. Om twaalf uur zetten jullie een heerlijke maaltijd op tafel. Natuurlijk eet je zelf ook mee. Rond half één ruim je gezamenlijk op. Met een volle buik en tevreden gevoel stap je weer in de auto of op de fiets richting huis. Op naar volgende week!  

Wat ga je doen?

Iedere dinsdag en donderdag kunnen mensen uit de wijk en vrijwilligers aanschuiven bij Dynamiek en voor een klein bedrag mee-eten. Dit zijn circa vijftien of twintig mensen. Jij zorgt samen met een andere vrijwillige kok voor heerlijke wereldgerechten. Je kunt zelf iets verzinnen en als je dit lastig vindt dan helpen je collega’s hierbij. In jouw rol als vrijwillige kok verzin je gerechten, doe je boodschappen, kook je en help je mee opruimen.

Je krijgt begeleiding vanuit Dynamiek. Dit kan zijn dat er met je wordt meegedacht wat voor boodschappen je moet hebben of hoe je voor veel mensen tegelijk moet koken. Maar het kan ook gaan over het bedenken van een nieuw recept.

Aanmelden of meer informatie

Ben jij iemand die graag kookt en circa vier uur in de week tijd heeft op de donderdag? Dan komt Mozaïek Welzijn graag met je in contact. Bel voor aanmelden of meer informatie naar Remy Riksen, coördinerend werkbegeleider locatie Dynamiek 06-23 40 37 85 of dynamiek@mozaiekwelzijn.nl.

Meer informatie over Mozaïek is te vinden op www.mozaiekwelzijn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio