10.6 C
De Bilt

Nachtelijke afsluitingen Wensveenrotonde in Alblasserdam

Van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni voert DG Infra B.V. in opdracht van de gemeente Alblasserdam ‘s avonds en ‘s nachts werkzaamheden uit aan de Wensveenrotonde ter hoogte van de Edisonweg – Oude Torenweg in Alblasserdam. Tijdens de werkzaamheden wordt de rotonde afgesloten voor alle verkeer. De nachtelijke afsluiting heeft geen gevolgen voor fietsers. Die kunnen nog wel over de westelijke zijde van de rotonde rijden. Om overlast zoveel mogelijk te beperken, vinden de werkzaamheden tussen 21.00 uur en 05.00 uur plaats.

Nachtelijke omleiding en verkeersregelaars

Tijdens de werkzaamheden is de Edisonweg vanaf de Kelvinring en vanaf de Ohmweg tot aan de rotonde gesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid met borden. De gemeente Alblasserdam zet verkeersregelaars in om het verkeer in goede banen te leiden. Bij calamiteiten kunnen hulpdiensten wel over de rotonde. De lijndienstbussen van Arriva rijden een andere route. Plan uw reis op www.9292.nl of www.arriva.nl/zuidholland.htm.

Vierde aansluiting

De Wensveenrotonde wordt aangesloten op de Poldersemolenweg waar recent vijf woonwagenwoningen zijn opgeleverd. Bovendien kunnen fietsers dan ook op een veiligere manier richting sportpark Souburgh. Hiermee krijgt de rotonde, die nu nog drie aansluitingen heeft, een vierde aansluiting. Fietsers kunnen straks ook aan de noordzijde de rotonde rond fietsen. Tot slot krijgt een deel van de rotonde nieuw asfalt.

Meer informatie

Bij vragen kunt u contact opnemen met Cler Sels, directievoerder van de gemeente Alblasserdam, via het telefoonnummer 078-7706018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio