17 C
De Bilt

Nationale Diabetes Challenge start ook in gemeente Altena Wandel met ons mee!

Gemeente Altena doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2023. We wandelen wekelijks, circa 20 weken lang, samen met een groep deelnemers bij jou in de buurt. Wil je werken aan je gezondheid en/of heb je (een verhoogd risico op) diabetes? Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.

In Altena wordt begonnen in de eerste week van mei met wandelen. De dag verschilt per woonkern. Om daar meer informatie over te krijgen of om je aan te melden kun je contact opnemen met de sportcoach van de gemeente Altena. Stuur een e-mail naar r.hofstede@gemeentealtena.nl of bel 06 – 83 10 79 52.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

Deze Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig ook. Lees hier meer over de Nationale Diabetes Challenge.

Start wandelingen

Vanaf de eerste week in mei starten de eerste wandelingen van de groep bij jou in de buurt. We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je – nog – niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer. Deelname is gratis.

We sluiten de Challenge feestelijk landelijk af op het NDC Festival op 16 september in Tilburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio