15.1 C
De Bilt

Weer een nieuwe fase voor Langerak-Zuid

Langerak De woningbouwontwikkeling op Langerak-Zuid is in volle gang. Er zijn vanaf 2019 vijf woonvelden gerealiseerd. De bouw van de woonvelden E en F, Buskruithof en Poternehof, staat in april gepland. Van Daalen gaat hier 29 woningen bouwen.  Op 23 februari ondertekende wethouder Arco Bikker van gemeente Molenlanden en Daan Hosli van Van Daalen Bouw en Ontwikkeling de koopovereenkomst voor de grond waarop de woningen worden gebouwd.

Fase 4 in Langerak

Het uitwerkingsplan voor de woonvelden E en F is definitief. Ook zijn de omgevingsvergunningen verleend. Als de koopovereenkomst is ondertekend door de partijen dan kan de aannemer aan de slag. De notaris zal aan de slag gaan met de aktes waarmee de toekomstige bewoners van de Buskruithof en Poternehof de grond in eigendom krijgen.

Waterrijke omgeving

“Tijdens het verkoopevent merkte ik al dat er veel interesse is in deze nieuwe woningen en dat de wijk echt tot leven komt. Daarom kijk ik ernaar uit dat we in april 2023 weer de eerste paal voor maar liefst 29 woningen gaan slaan!” aldus wethouder Arco Bikker over de start van deze nieuwe fase. Het gaat om tussen-/hoek-/vrijstaande woningen, twee onder een kap en woningen voor senioren. Vrijwel alle woningen zijn verkocht via www.wonenoplangerakzuid.nl De woningen aan het Buskruithof liggen op een eiland en zijn volledig door water omgeven. De woningen aan het Poternehof zijn grotendeels gelegen aan de rand van het open landschap en aan water.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio