4.2 C
De Bilt

Om nieuwe vrijwilligers te werven voor ons unieke stukje Nederland, organiseert Stichting Werelderfgoed Kinderdijk binnenkort twee open dagen.

Wij zijn erg trots op de inzet, kennis en het enthousiasme van onze vrijwilligers. Het team herbergt momenteel zo’n 225 enthousiastelingen, maar versterking is gewenst. Voor wie ook interesse heeft om als vrijwilliger aan de slag te gaan in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, organiseren wij binnenkort twee open dagen:

  • Dinsdag 27 februari van 14.00 tot 16.00 uur
  • Zaterdag 2 maart van 10.00 tot 12.00 uur
thumbnail?sz=w1920&id=1n4SaHKEmw yQnfcNwZYPoia5csZnEbXY
Foto: think Yellow

Vaar mee op de rondvaartboot en leer meer over vrijwilligerswerk

Tijdens de open dag krijgen geïnteresseerden de kans om meer te leren over de vrijwilligersfuncties binnen het Werelderfgoed. Daarnaast stappen ze samen met de Vrijwilligerscoördinator aan boord van de rondvaartboot om het gebied alvast te verkennen. Van gids tot schipper en van klusser tot host, er zit altijd wel een passende functie tussen!

thumbnail?sz=w1920&id=16ju7T9JL7NSuk8qlksYyo4OSqlG95Vw
Foto: Arie Keiviet

Ontmoet nieuwe mensen

Als vrijwilliger bij de molens van Kinderdijk ontdek je hoe het is om actief bezig te zijn in de buitenlucht, terwijl je bezoekers van over de hele wereld spreekt en ontmoet. Daarnaast is de samenwerking met de andere vrijwillige medewerkers een leuke manier om je eigen kring uit te breiden. Veel van onze vrijwillige medewerkers willen voor geen goud meer weg! Kijk voor meer informatie over de open dag en het aanmeldformulier op: www.kinderdijk.nl/opendag

thumbnail?sz=w1920&id=1hlHrGt4Betvi8p04kWAzbCLb WUI0Feg
Foto: think Yellow

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio