10.2 C
De Bilt

Pasen: digitaal paaseitjes zoeken op website Tiel Beweegt

Tiel – Ook met Pasen is het heel belangrijk om thuis te blijven. Maar hoe doen we dat dan met paaseitjes zoeken, vroeg burgemeester Hans Beenakker zich af. Daarom bedacht hij iets leuks. Van donderdag 9 tot en met maandag 13 april kun je digitaal paaseitjes zoeken op de website www.tielbeweegt.nl. Als je raadt hoeveel paaseitjes Flipje heeft verstopt, maak je kans op een grote paashaas van chocolade. Uit alle goede inzendingen verloot de burgemeester er vijf!

Tel de paaseitjes en win een chocolade paashaas

Met Pasen is www.tielbeweegt.nl dé verstopplek voor allemaal paaseitjes. Je kunt ze op alle pagina’s vinden. Burgemeester Beenakker: “We moeten wel plezier blijven maken. En als dat niet samen buiten kan, dan doen we het digitaal. Ik heb hier vijf enorme paashazen van chocolade klaarstaan voor vijf kinderen die het juiste aantal paaseitjes doorgeven. Die paashazen zijn natuurlijk gemaakt door een Tielse ondernemer.”

Sport- en beweegaanbod Tiel op één website verzameld

Op de website www.tielbeweegt.nl vind je het complete sportaanbod in Tiel. Maar ook handige informatie over sporten en bewegen en voordelige, sportieve activiteiten. Maar door het cononavirus zijn alle verenigingen, sportaccommodaties en andere plekken waar je kunt samenkomen en bewegen gesloten. Gelukkig zijn er ook volop activiteiten die je binnen kunt doen. Op de Facebook-pagina van Tiel Beweegt worden daarom bijna elke dag leuke activiteiten en challenges verzameld om tussen vier muren te doen.

De paaseitjes zijn te vinden van donderdag 9 tot en met maandag 13 april op www.tielbeweegt.nl. Op deze website staat ook hoe je je antwoord kunt inzenden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio