11.5 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

Schietpartij in Alblasserdam: meerdere slachtoffers

Alblasserdam – Vanmorgen heeft er rond 11.00 uur een schietpartij aan de Molensingel in Alblasserdam plaatsgevonden, waarbij volgens de politie van Eenheid Rotterdam e.o. meerdere slachtoffers zijn gevallen. Traumahelikoters en ambulance zijn ter plaatse gegaan.

Jacht op dader na schietpartij

Na het schietincident waren meerdere eenheden snel ter plaatse. De dader was voorvluchtig, maar de politie meldt via Twitter dat de vermoedelijke dader inmiddels is aangehouden.

Zorgboerderij

Diverse lokale media hebben aangegeven dat de plek van het incident een zorgboerderij betreft. Mensen worden dringend opgeroepen niet naar de plek van het incident toe te komen en hulpverleners alle ruimte te bieden.

UPDATE: 2 doden en 2 zwaargewonden

Inmiddels meldt de politie Eenheid Rotterdam e.o. op Twitter dat er 2 dodelijke slachtoffers bij het schietincident te betreuren zijn en dat er 2 slachtoffers zwaargewond naar het ziekenhuis zijn afgevoerd. Het vuurwapen is gevonden en in beslag genomen door de politie. De geschrokken getuigen worden opgevangen. De politie zal verder onderzoek verrichten.

Als er meer bekend wordt vandaag zullen wij dat hier aanvullen (red.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio