17.4 C
De Bilt

Start vaarseizoen feits- en voetveren

Kerk-Avezaath – Uit®waarde is verheugd dat op zaterdag 29 april 2023 het vaarseizoen van de pontjes weer van start kan gaan. De officiële opening van het vaarseizoen vindt plaats op het pontje Renkum-Heteren.

Vaarseizoen

Vanaf 29 april wordt er gedurende de weekenden (zaterdag en zondag) en feestdagen gevaren met de pontjes Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard, Varik-Heerewaarden, Ravenstein-Niftrik, Batenburg-Demen, Pontje Ham, Renkum-Heteren, Rhenen-Lienden, Heukelum-Galgenwaard en Liniepont (Werk aan het Spoel, Fort Everdingen, Werk aan de Groeneweg). Uitzondering: Rhenen-Lienden vaart met Koningsdag op 27 april om 10.00 uur de 1e vaart met het nieuwe elektrische veer.

De vaartijden zijn zoals gebruikelijk van 10.00 – 18.00 uur. Behalve de Liniepont, die vaart tot 17.15 uur. Vanaf 17 juni wordt er tot en met zondag 10 september dagelijks gevaren. Het seizoen 2023 wordt afgesloten met drie weekenden in de maand september. Laatste vaardag is zondag 1 oktober.

Tijdens de Pontjesdagen, Hemelvaart en Pinksteren wordt er extra gevaren. Kijk op uiterwaarde.nl voor het exacte vaarschema. Het informatienummer voor de pontjes is 0344 22 88 00.
Voor meer informatie kijk op uiterwaarde.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio