15.8 C
De Bilt

Meerdaagse stremming veer Brakel is gecanceld door hoog water

Door het noodweer in Zuid-Duitsland wordt er hoog water verwacht. Hierdoor is er voor gekozen om de asfalteringswerkzaamheden van maandag 10 juni tot en met vrijdag 14 juni niet door te laten gaan. De meerdaagse stremming wordt daarom gecanceld tot nader order. Dit betekent dat je in week 24 wel gebruik kan blijven maken van het veer Brakel

Eerdere berichtgeving meerdaagse stremming

In een eerder nieuwsbericht gaven we aan dat de aanrijroute naar de veerverbinding over de Waal tussen Herwijnen en Brakel zou gaan veranderen. De werkzaamheden zouden in delen worden uitgevoerd. Hierdoor was het niet mogelijk om van maandag 10 juni tot en met vrijdag 14 juni met de veerpont te varen. Door de werkzaamheden aan de dijk komt er een nieuwe aansluiting bij de veerpont bij Herwijnen. Er komt een nieuwe extra weg onderlangs de Waaldijk. Deze werkzaamheden worden op een later moment uitgevoerd. Houdt de berichtgeving via onze Riveer-app en de website in de gaten.

Dienstregeling veer Brakel-Herwijnen

Het is op dit moment weer mogelijk om de dienstregeling van het traject Brakel – Herwijnen van week 24 te bekijken in de Riveer-app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio