14.9 C
De Bilt

Subsidie voor Next Wave; nieuwe vereniging jonge ondernemers Land van Maas en Waal

Gemeente West Maas en Waal geeft € 10.000 subsidie aan de nieuwe ondernemersvereniging Next Wave. Deze ondernemersvereniging heeft als doel jonge, frisse ondernemers (18 – 40 jaar) uit het Land van Maas en Waal met elkaar te verbinden, kennis uit te wisselen en elkaar te ondersteunen bij het vinden van nieuwe opdrachten.

Toegevoegde waarde Next Wave

Wethouder Marieke van den Boom-Witzel: “Wij zijn heel blij met zo’n goed initiatief van een paar enthousiaste ondernemers uit onze gemeente. Met het startkapitaal van € 10.000 kunnen de initiatiefnemers de vereniging oprichten en aan de slag met hun ambitieuze plannen. Wij zien Next Wave als een hele mooie aanvulling op de bestaande ondernemersverenigingen in West Maas en Waal, doordat ze zich specifiek richten op jonge ondernemers.”

Goede start

Het eerste jaar richt de vereniging zich op het bouwen van een website en interactief online platform, het organiseren van netwerkborrels en evenementen en het inzetten op online en offline promotie.

Initiatiefnemers Lynn Brands en Nancy van Eck zijn erg blij met deze financiële steun. “Hartstikke fijn, zo kunnen we een goede start maken. En dat we voorzien in een behoefte blijkt wel uit het feit dat we al een community hebben met bijna 100 jonge ondernemers die zich hebben aangesloten bij Next Wave.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio