26 C
De Bilt
dinsdag, 9 augustus 2022

Theo Segers geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Molenlanden

Bleskensgraaf – Op maandag 13 januari 2020 is Theo Segers geïnstalleerd als eerste kroonbenoemde burgemeester van de gemeente Molenlanden tijdens een buitengewone raadsvergadering in De Spil in Bleskensgraaf.

Theo Segers

Theo Segers volgt in Molenlanden waarnemend burgemeester Dirk van der Borg op. Segers was vanaf 2015 burgemeester van Staphorst. Na de beëdiging door de commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit, wenste de commissaris de nieuwe burgemeester veel succes in dit mooie ambt. Symbolisch overhandigde Van der Borg de Molenlandse keten aan Segers, waarmee hij het stokje overgaf.

Theo

Warm welkom

Gemeenteraadslid Bert Snoek heette Theo Segers van harte welkom namens de gemeenteraad van Molenlanden. Ook werd Segers toegesproken door wethouder Arco Bikker, namens het college van Molenlanden en burgemeester Sjors Fröhlich, namens de AV regio. Dorethé Segers, dochter van de nieuwe burgemeester, gaf aan dankbaar te zijn dat zij dit als gezin mogen meemaken.

Samenwerking

Burgemeester Segers sprak na zijn installatie zijn dank uit voor het vertrouwen en gaf aan: “Graag wil ik me maximaal inzetten en als voorzitter van de Raad en college, samen met u, verder bouwen aan deze gemeente. Ik ben blij dat ik in Molenlanden aan de slag mag gaan en kijk uit naar een hele goede samenwerking met u allen.”

Theo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio