1.7 C
De Bilt

Veerpont Brakel II vaart tijdelijk niet door aanvaring

Op donderdag 22 september is het veer Brakel II in de vroege ochtend aangevaren door een vrachtschip. Op het moment van de aanvaring waren er geen passagiers aan boord. De schipper heeft de veerpont veilig aan de kade gebracht, waarna is gestart met het in kaart brengen van de schade.

In afwachting van instanties

Riveer is nu in afwachting van verschillende instanties over het verdere verloop van de stremming. In de loop van vrijdag volgt er een update voor passagiers. Dit betekent dat er in ieder geval de gehele donderdag en vrijdagochtend geen afvaarten plaatsvinden tussen Brakel en Herwijnen.

Woudrichem – Gorinchem als alternatief voor veerpont Brakel

Klanten met een rittenkaart of abonnement van het veer Brakel-Herwijnen, kunnen het ticket gedurende de stremming gebruiken op het veer Gorinchem-Woudrichem v.v. Bekijk de vaartijden van deze veerverbinding via de reisplanner op de website of in de Riveer app.

Blijf op de hoogte met Riveer app

Download de gratis Riveer app om altijd op de hoogte te blijven van calamiteiten. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers het snelst informatie over calamiteiten, ook wanneer het weer opgelost is. Zorg hierbij dat de meldingen aan staan. De meldingen kan men achteraf altijd in het menu terugvinden via ‘bijzonderheden’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio