30.9 C
De Bilt
zondag, 14 augustus 2022

Wandelbingo: zoek de plaatjes en doe mee

West Betuwe – Bewegen is belangrijk, helemaal in deze bijzondere tijd. Daarom wordt er een wandelbingo aangeboden door het project ‘Beweeg meer, eet gezond’ voor alle inwoners van West Betuwe. Zij daagt iedereen uit om tijdens de voorjaarsvakantie naar buiten te gaan.

Wandelbingo

De wandelbingo moedigt het hele gezin aan om een frisse neus te halen. Aan de hand van plaatjes op een bingokaart zoek je verschillende voorwerpen op jouw wandelroute. Wethouder Ton van Maanen heeft direct een wandel bingokaart gedownload. “Ik vind het belangrijk om in beweging te blijven. Daarom wandel ik regelmatig. De wandelbingo maakt wandelen voor kinderen en kleinkinderen interessant. Door voorwerpen te zoeken en af te strepen op de bingokaart”. Je kunt de wandel bingokaart downloaden op www.welzijnwestbetuwe.nl/beweegmeer.

Samenwerken aan gezonde omgeving

Het project ‘Beweeg meer, eet gezond’ is een samenwerking tussen GGD Gelderland-Zuid, Welzijn West Betuwe, Santé Partners, lokale diëtisten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, huisartsen, basisscholen en kinderopvang en de gemeente West Betuwe. En past bij de JOGG-aanpak (Jongeren Op Gezond Gewicht). Het project staat voor een gemeentebrede samenwerking aan een gezonde omgeving voor inwoners. Meer informatie over ‘Beweeg meer, eet gezond’ kun je opvragen bij Maaike Geertzen, gezondheidsmakelaar GGD Gelderland-Zuid: mgeertzen@ggdgelderlandzuid.nl.

Deel jouw volle bingokaart

Heb je een volle bingokaart? Deel deze dan via Facebook, Instagram of Twitter. Gebruik #BMEG om te laten weten dat je een frisse neus hebt gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio