-2.7 C
De Bilt

Winterdienstregeling bij Riveer: veer Aalst-Veen vaart uur korter

Vanaf 1 oktober start de winterdienstregeling bij Riveer. Dit betekent onder andere dat onze voet- en fietsveren rondom Gorinchem én het autoveer Aalst-Veen niet meer op zondag varen. Daarnaast is er geen vaste dienstregeling meer naar Slot Loevestein en Fort Vuren.

Veer Aalst-Veen uur korter

Met het ingaan van de wintertijd gaat het veer Aalst-Veen een uur korter varen. Dit betekent dat de veerpont per 1 november tot en met maart tot 19.50 uur vaart. Van april tot en met oktober vaart dit veer tot 20.50 uur.

Watertaxi als alternatief

Van oktober tot en met april wordt er niet op zondag gevaren tussen Aalst en Veen en tussen Gorinchem en Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Wil je op zondag toch naar de overkant? Reserveer dan de watertaxi (niet beschikbaar voor Aalst-Veen). Deze boot vaart 365 dagen per jaar op een tijdstip naar keuze.

In de winter naar Slot Loevestein

Vanaf oktober vaart Riveer ook geen vaste dienstregeling meer naar Loevestein. Om toch over water naar het kasteel te gaan, hebben we de Watertaxi-actie. In plaats van €13,60 betaal je dan €6,80 voor een retourtje vanuit Gorinchem of Woudrichem, op een tijdstip naar keuze. Boek daarom eerst een entreekaartje op de website van Slot Loevestein en reserveer daarna je overtocht via telefoonnummer 0183 – 659 314 (keuze 3). Tickets voor de Watertaxi-actie koop je alleen via de website of de Riveer app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio