15.7 C
De Bilt

Eugenie Cuijpers stopt als wethouder Roerdalen

Roerdalen – Na een wethouderschap van ruim 7 jaar stopt Eugenie Cuijpers als wethouder van de gemeente Roerdalen. Wethouder Cuijpers was al enige tijd afwezig. Sinds juni werd zij vervangen door Martijn van Helvert.

Bezinning

“Na een periode van bezinning, rust en overwegingen voel ik dat het tijd is om een nieuwe stap te maken,” aldus Cuijpers. “Het was een voorrecht om in de afgelopen periode inwoners en vertegenwoordigers van allerlei organisaties te ontmoeten en om bij te dragen aan de zorg voor elkaar en onze ruimtelijke ontwikkeling in Roerdalen. Ik wil iedereen bedanken voor het het in mij gestelde vertrouwen”.

Eugenie Cuijpers. Foto: cdaroerdalen.nl

Gezondheid

Burgemeester Monique de Boer-Beerta heeft alle begrip voor de moeilijke afweging die Cuijpers heeft gemaakt. “Natuurlijk is het jammer dat zo’n betrokken wethouder als Eugenie stopt, maar gezondheid gaat boven alles.”

Eugenie Cuijpers

Eugenie Cuijpers was bijna twee periodes wethouder voor het CDA. In haar portefeuille zaten jeugd- en ouderenzorg, WMO, positieve gezondheid en onderwijs en in de laatste periode daarnaast ook nog loco-burgemeesterschap, ruimtelijke ordening, vergunningen en gebiedsontwikkeling. Voorafgaand aan haar wethouderschap was ze 2 jaar raadslid voor het CDA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio