20 C
De Bilt

Kloppend Hart van Beesel: digitaal spel gemeente

Beesel – Vanwege de coronacrisis heeft de gemeente Beesel besloten om in deze periode een digitaal  spel uit te brengen. Het spel met de naam ‘Het Kloppend Hart van Beesel’, kunt u downloaden via www.kloppendhartvanbeesel.nl en printen om het met gezin of (maximaal twee) vrienden, op gepaste afstand, te spelen.

Kloppend Hart van Beesel uniek gezelschapsspel

Al enige tijd werkt gemeente Beesel aan de ontwikkeling van een uniek gezelschapsspel voor de inwoners van de gemeentel. Dit spel is onderdeel van een nieuw Wmo/gezondheidsbeleidsplan waarin ‘samen’ centraal staat. Doel van het spel is dan ook om mensen op een speelse wijze met elkaar in gesprek te brengen over diverse onderwerpen uit het dagelijks leven.

Ervaringen delen!

Gemeente Beesel is benieuwd hoe haar inwoners het spel ervaren en roept hen op om foto’s te delen op social media en de gemeente te taggen of de hashtag #kloppendhartvanbeesel te gebruiken. Foto’s mogen ook gemaild worden naar samenlevingsloket@beesel.nl. Op basis van de ervaringen wordt het digitale spel indien nodig nog aangepast.

Service

Als extra service is het mogelijk om een geprinte versie van het spel tijdens de openingstijden af te halen bij het gemeentehuis of de bibliotheek Maas en Peel in Reuver.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio