Last onder dwangsom voor drugsdealer in Roerdalen

Roerdalen – Met last onder dwangsom wil de gemeente een drugsdealer ontmoedigen. Bewoners van een straat in Herkenbosch hebben al maanden last van drugsoverlast. Drugsdealers komen regelmatig drugs in de straat leveren. De politie heeft in februari een drugsdealer uit Roermond in de kraag gevat. De burgemeester heeft hem een last onder dwangsom opgelegd. Als de dealer nog een keer tegen de lamp loopt, moet hij 2.500 euro aan de gemeente betalen. Dit bedrag kan bij meerdere overtredingen oplopen tot maximaal 10.000 euro.

Last onder dwangsom

De burgemeester van Roerdalen heeft de maatregel tot last onder dwangsom genomen om de drugsoverlast in Herkenbosch te stoppen. Met deze maatregel wil de burgemeester de rust en veiligheid weer terug laten keren in de straat. Het is een kindvriendelijke wijk. Drugsdealen brengt verschillende veiligheidsrisico’s met zich mee. De gemeente wil dat inwoners veilig kunnen wonen en leven.

Samen Veilig

Het melden van onveilige situaties blijft belangrijk. Alleen samen kunnen we Roerdalen veiliger maken. Melden kan via het algemene politienummer 0900-8844 of bij spoed 112. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img