11.5 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

Besparen op uw hoge energierekening? Kom langs bij de SRV-wagen!

Welke aanpassingen kan ik aan mijn huurhuis doen om energie te besparen? Welke maatregelen kosten het minste geld en hebben het meest effect? Welke aanpassingen verdienen zich terug? Zo maar wat vragen die leven onder huurders uit de gemeente Steenbergen. Op woensdag 23 en donderdag 24 maart kunnen inwoners uit de gemeente Steenbergen deze vragen stellen aan medewerkers van woningcorporaties Stadlander, Woonkwartier, de gemeente Steenbergen en de energiecoaches. Zij staan met een SRV-wagen in Steenbergen en Dinteloord.

Energie besparen

Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee. De gas- en elektriciteitsprijzen blijven de komende jaren stijgen dus minder energie verbruiken wordt extra belangrijk. De gemeente Steenbergen heeft samen met woningcorporaties Stadlander en Woonkwartier het initiatief genomen om alle vragen die hierover zijn, te beantwoorden “bij de inwoners op de stoep”.

Gratis cadeaubonnen van 70 euro

De gemeente Steenbergen heeft voor huurders gratis cadeaubonnen beschikbaar met een waarde van 70 euro. Hiermee kunnen bij lokale bouwmarkten of via een webshop kleine energiebesparende producten gehaald worden, zoals ledlampen en radiatorfolie. Voor de cadeaubonnen geldt op is op. Tijdens de actiedagen worden huurders geholpen met het aanvragen van een cadeaubon. Ook kunnen zij advies krijgen over de aanschaf van verschillende energiebesparende producten.

Locaties

De SRV-wagen staat in Steenbergen en Dinteloord.

  • Steenbergen: woensdag 23 maart van 13.00 tot 16.00 uur op de Markt
  • Dinteloord: donderdag 24 maart van 09.00 tot 12.00 uur op het Raadhuisplein

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio