8.9 C
De Bilt

Biergondisch Banditozz Bierfestival in Kruisland

KRUISLAND – Edwin Maas en Maurice van Dijk organiseren op zondag 15 oktober van 15.00-22.00 een heus Biergondisch festival bij De Commerce Kruisland. Mooie speciaalbieren met bijpassende happas en tappas, een stoere band en vier brouwerijen zullen het decor vormen voor het speciaalbier festival.

Zondag 15 oktober organiseert De Commerce Kruisland een bierzonder dag. Internationale bijzondere top bieren worden toegankelijk gemaakt voor bezoekers van het gratis toegankelijk evenement. Meer dan 100 echte speciale bieren kunnen deze avond geproefd worden.

Deelnemende brouwerijen Bierfestival

Brouwerij Het Nest uit Turnhout, De Scheldebrouwerij uit Meer, Brouwerij Laveloos uit Roosendaal & Brouwerij Heer van Oranje uit Steenbergen zijn vertegenwoordigd op een speciaal ingerichte biermarkt. Zij bundelen hun kennis en kunde om gasten te informeren over mooie regionale speciaalbieren.

Dozz Banditozz

De avond wordt aan elkaar gespeeld door de Steenbergs trots, DOZZ BANDITOZZ. Een Rock band met een repertoire van o.a. Johny Cash, CCR, Elvis, AC/DC. Voor, tussen en na de band zal de Kruislandse DJ Sem de avond een feestelijke invulling geven.

Het lekkerste speciaalbiertje

Samen met haar gasten gaat De Commerce op zoek naar het lekkerste speciaalbiertje van de avond. Edwin: “We vinden het mooi om samen met onze gasten mooie bieren te ontdekken en onze bierkaart uit te breiden”.

Hapas en tapas

Vanuit D’n Eeterij van De Commerce worden bijpassende tapas geserveerd bij de bieren. Er is verder rekening gehouden met de dames en er zijn diverse alcoholvrij bieren voor de BOB.

Reserveren

Het evenement is gratis toegankelijk, wegens de verwachte drukte is inschrijven voor groepen of arrangementen wel verstandig. Dit kan via info@decommerce.nl. Meer informatie is terug te vinden op www.decommerce.nl of op de facebookpagina van De Commerce.

Locatie

Markt 5, 4756 AL Kruisland

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio