4.1 C
De Bilt

Electro World heropent vandaag drie ex BCC-winkels in Zeeland en Noord-Brabant

Huizen – Electro World heropent vandaag in Goes, Roosendaal en Bergen op Zoom drie omgebouwde winkels van de voormalige keten BCC. Voor de klant een perfecte timing, want Black Friday komt er aan en uiteraard kunnen ze bij alle drie de winkels terecht voor goede aanbiedingen. Ze vallen er met de neus in de boter.

De ombouwactie werd in slechts twee maanden voltooid. United Retail (waar Electro World onder valt) heeft samen met ondernemer Jan Hoogstrate uit Roosendaal van Mikro-Electro BV en oud-BCC medewerkers hard gewerkt aan de ombouw.

Oud-BCC-ers mee naar nieuwe formule

In elke winkel is een oud BCC-medewerker mede-eigenaar en daarmee ondernemer geworden. “Gelukkig hebben we veel medewerkers van BCC kunnen meenemen, waardoor de start van de nieuwe Electro World-winkels perfect is verlopen. Het was vanochtend bij alle drie de openingen al echt druk. We hebben veel klanten kunnen helpen en alle klanten gaven aan dat ze blij waren dat wij er zijn. We zijn dan ook erg tevreden”, aldus Jan van de Wouw, Algemeen Directeur van United Retail.

Electro World

Electro World is de grootste Nederlandse franchiseformule in consumentenelektronica. Met bijna 150 winkels over heel Nederland en ruim 200 servicemonteurs zijn we altijd dichtbij en kunnen we zeer goede service bieden. We zijn daarnaast persoonlijk omdat we onze klanten echt kennen. We weten waar ze voor naar de winkel komen. Daarom kunnen we ze ontzorgen en echte oplossingen bieden. We beginnen niet bij het apparaat, maar bij de klant. En dat is precies waar wij het verschil maken. Want alleen als je iemand echt kent, kun je de perfecte oplossing bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio