15.1 C
De Bilt

Franse Feesten kleuren het centrum van Kruisland

Kruisland – Op zondag 27 mei staat het centrum van Kruisland bol van jaarlijks terugkerend uniek evenement: de Franse Feesten. Het wordt een kleurrijk en feestelijk festijn met een groots opgezette Meimarkt.

Braderie tijdens Franse Feesten

De Markt en Molenstraat zullen voor de gelegenheid omgetoverd worden in een echt feestgebeuren. De straten zullen gevuld worden met kramen, verkoopwagens en kindervermaak. Standhouders uit het gehele land zullen die dag naar Kruisland komen om ieder op hun eigen manier de verkoopwaren aan de man proberen te brengen. Het assortiment is zeer gevarieerd te noemen, o.a. sieraden, graveren, borduurstudio, speelgoed, mode-accessoires, zonnebrillen, kleding, Franse worsten, snoep, teveel op om te noemen. Ook aan de kinderen wordt gedacht; er zal een draaimolen aanwezig zijn.

Veel muziek

Op het marktplein nabij de terrassen is een podium met  Franse dj’s, bandjes en accordeonisten. Museum ‘De Holle Roffel’, gelegen aan de Markt, zal speciaal voor de gelegenheid geopend zijn en verrassend uit de hoek komen. Openingstijden van de markt zijn van 11:00 tot 17:00 uur. Het entertainment start om 13:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Toegang is geheel gratis.

Deelname nog mogelijk

Wilt u deelnemen aan de Franse Markt? Inschrijven kan door een mail te sturen naar: info@decommerce.nl of via de telefoon: 06-22375905. De organisatie van de Franse Feesten is een samenwerkingsverband tussen Café Restaurant ‘De Commerce’, Euromarkt St. Christoffel en Museum ‘De Holle Roffel’. Meer informatie op: www.decommerce.nl of op facebook. Kruisland vindt u in West-Brabant tussen de plaatsen Roosendaal, Steenbergen en Oud-Gastel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio