20.3 C
De Bilt

Het Roosendaals Treffen keert terug: Verbinding en gezelligheid in Roosendaal

De gemeente Roosendaal kondigt met groot genoegen aan dat Het Roosendaals Treffen, na acht jaar, op zondag 17 september 2023 weer plaatsvindt. Dit langverwachte tweejaarlijkse evenement biedt een platform aan maatschappelijke, culturele en sportorganisaties uit Roosendaal om zich te presenteren aan een breed publiek.

Roosendaals Treffen

Het Roosendaals Treffen werd in 1992 in het leven geroepen door voormalig burgemeester Michel Marijnen, die het belangrijk vond dat verenigingen zich eens in de twee jaar op een grootschalige manier konden voorstellen. Hierdoor konden zij hun rijkdom aan activiteiten tonen aan het publiek en potentiële leden kennis laten maken met diverse hobby’s waar zij anders wellicht nooit van gehoord zouden hebben.

Demonstratie scouting
Demonstratie scouting – Foto: Timo Reisiger

Het evenement heeft zijn plek veroverd in het hart van de gemeenschap en wordt gezien als een hoogtepunt van verbinding en gezelligheid in Roosendaal. Wethouder Sanneke Vermeulen verwoordt het treffend: “Roosendaals Treffen is een prachtig evenement. De verenigingen en organisaties staan in het middelpunt van de belangstelling en showen wat zij te bieden hebben aan inwoners; laat het verenigingsleven bruisen!”

Uitnodiging voor deelnemers

Bezoekers en organisaties worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan Het Roosendaals Treffen 2023. Hoewel er al vele aanmeldingen zijn ontvangen, hebben organisaties nog tot 1 augustus de mogelijkheid om zich aan te melden en mee te doen aan het evenement. Deelnemende organisaties krijgen kosteloos de beschikking over een kraam of podium, waar zij hun werk kunnen presenteren en inwoners kunnen informeren.”

Da Vinci College informatiestand
Da Vinci College informatiestand – Foto: Timo Reisiger

De kramen zullen als een kleurrijk lint door de binnenstad van Roosendaal worden opgesteld op de Markt, een gedeelte van de Vughtstraat, de Dominéstraat, de Bloemenmarkt, de Molenstraat en het Tongerloplein. Op diverse podia worden doorlopend optredens verzorgd, zodat bezoekers volop kunnen genieten van entertainment.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan Het Roosendaals Treffen 2023. Organisaties kunnen voor meer informatie en aanmelden terecht op www.hetroosendaalstreffen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio