5 C
De Bilt

Inschuifbare tribune De Nobelaer werkt nog niet naar behoren

Het in- en uitschuiven van de tribune van de multifunctionele zaal van cultuurhuis De Nobelaer in Etten-Leur werkt nog niet zoals het hoort door technische problemen. Dankzij dit systeem kan er normaal gesproken een vlakke vloer gecreëerd worden om bijvoorbeeld bedrijfsevenementen of staconcerten te houden. De multifunctionele theaterzaal De Justus is nu dus niet te gebruiken voor dit soort evenementen. Voor de theatervoorstellingen in deze zaal heeft het geen gevolgen.

Tribune kent nog wat technische problemen

De inspanningen van de leverancier om tot een oplossing te komen voor de technische problemen, hebben nog niet tot het gewenste resultaat geleid. De leverancier zoekt verder naar een passende oplossing. Tot die tijd staat de tribune in de multifunctionele zaal in een vaste positie. Hierdoor kunnen de theatervoorstellingen in de multifunctionele zaal gewoon doorgaan.

Opleverpunten na bouw

Bij de oplevering van een nieuw pand is er altijd een aantal opleverpunten om op te lossen. Zo ook bij De Nobelaer. Veel hiervan zijn in de eerste maanden van dit jaar direct na de oplevering samen met de aannemer, onderaannemers en De Nobelaer opgelost. Daarnaast was er nog een aantal punten waarvan de herstelwerkzaamheden de programmering van de multifunctionele zaal zouden beïnvloeden. Die punten zijn daarom tijdens de zomervakantie aangepakt. In die periode verhielpen de leveranciers bijna alle opleverpunten. Maar de technische problemen met de inschuifbare tribune konden helaas nog niet worden opgelost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio