14.3 C
De Bilt

Kijk binnen bij bedrijven 12 tot en met 17 oktober 2020

Bergen op Zoom – In de week van 12 tot en met 17 oktober is het weer zover. Het is de week van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN. Samen in de Regio is initiatiefnemer en organisator. Bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal zetten hun deuren open. Iedereen die eens binnen wil kijken is welkom. Of je gewoon nieuwsgierig bent, op zoek bent naar een baan of stageplaats, vrijwilligerswerk of ter oriëntatie op een vervolgstudie, binnenkijken levert altijd wat op. Op de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl staan alle deelnemers vermeld. Belangstellenden kunnen zich via die website aanmelden bij de bedrijven en organisaties.

Kijk binnen bij bedrijven

Het is de derde editie van Kijk Binnen Bij Bedrijven die in maart van start gaat. Er is een ruime en heel diverse keuze van bedrijven en organisaties die mee doen. Bovendien verspreid over de drie gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht. Op de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl is te lezen wie er deelnemen, wat zij te bieden hebben (bv. vacatures, vrijwilligerswerk, stageplekken) en op welke momenten in die week de deuren bij hen open staan.


Een kijkje nemen is van harte aan te bevelen. Het is een uitgesproken kans, om te weten te komen wat de regio te bieden heeft. Vaak zijn de mogelijkheden bij bedrijven meer uitgebreid als men van tevoren denkt. Een bezoek geeft bovendien een indruk van de mensen die er werken, de werksfeer en de werkzaamheden. Het helpt om een goede keuze te maken voor de toekomst. Wat past bij mij, wat vind ik wel en niet in dat bedrijf? “Het is belangrijk dat we scholieren, studenten, werkzoekenden en vrijwilligers faciliteren bij het maken van een goede keuze. Als je talent inzet op de juiste plek wordt een baan of vrijwilligerswerk nog leuker”, vertelt Anita Karremans van Samen in de Regio.


Aanmelden voor een bezoek aan een bedrijf of organisatie kan tot en met vrijdag 9 oktober. Op zoveel plekken als men zelf wil. Ook nieuwe bedrijven en organisaties melden zich nog aan. Het is dus de moeite om de lijst van deelnemers op de website regelmatig te checken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio