10.2 C
De Bilt

Milieustraat Steenbergen: praat mee over openingstijden

Steenbergen – De gemeente Steenbergen is bezig met de uitbreiding voor de milieustraat. Naast dat de gemeente het afval scheiden voor inwoners gemakkelijker wil maken, is ook besloten om naar de huidige openingstijden te kijken. Aan inwoners van de gemeente Steenbergen wordt gevraagd mee te praten over de openingstijden.

In de vergunning van de milieustraat staan kaders voor openingstijden. Deze kaders moeten worden aangehouden, maar daarbinnen is nog van alles mogelijk. Zo is er doordeweeks tussen 8.30 uur en 19.00 uur vrije keuze, maar mag de milieustraat op zondag niet open. In de enquête die inwoners invullen, worden de kaders duidelijk uitgelegd.

Denk mee over Milieustraat

Alle inwoners van de gemeente Steenbergen mogen meepraten over de openingstijden van de vernieuwde milieustraat. Dit kan tot en met woensdag 31 maart via https://steenbergen.ikpraatmee.nl/ik-praat-mee-over/openingstijden-milieustraat.

Op deze website kunnen inwoners aangeven of ze tevreden zijn met de huidige tijden, ze willen dat de afvalbrengstation vaker open gaat, op welke dagen en tijden ze liever komen of dat de openingstijden verschillen per seizoen. In de herfst komt er bijvoorbeeld meer snoeiafval uit de tuin dan hartje winter.

Wethouder Baartmans: “Ik hoop dat zo veel mogelijk inwoners hun mening laten horen. Het afvalbrengstation is er voor alle inwoners uit de gemeente Steenbergen dus het is belangrijk dat de openingstijden aansluiten bij de wensen. Wanneer we veel reacties krijgen, krijgen we hier een goed beeld van.”

Planning

Alle ideeën van inwoners die zijn ingevuld op de website worden in april bekeken. Daarna wordt gekeken welke ideeën (financieel) haalbaar zijn en wat de uiteindelijke openingstijden worden. Wanneer er andere openingstijden komen, laat de gemeente Steenbergen dit weten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio