25.3 C
De Bilt
dinsdag, 9 augustus 2022

Modi Eat, Drink & Chill door burgemeester gesloten wegens schietincident

Burgemeester Petter heeft zaterdagavond het pand gelegen aan de Antwerpsestraatweg 470 te Bergen op Zoom, waarin horeca-inrichting “Modi Eat, Drink & Chill” gevestigd is, gesloten voorlopig voor de duur van 1 maand. Dit naar aanleiding van een schietincident in de nacht van vrijdag op zaterdag. De burgemeester sluit het pand op grond van de APV.

Modi Eat, Drink & Chill beschoten

In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 december werden er er rond 02.50 uur een aantal schoten afgevuurd op het pand Modi Eat, Drink & Chill aan de Antwerpsestraatweg. Er zijn geen personen gewond geraakt. “De politie heeft de zaak in onderzoek”, zegt burgemeester Petter.

“Op grond van politie-informatie en vanwege de verstoring van de Openbare Orde en Veiligheid sluit ik dit pand. De sluiting is 4 december om 23 uur ingegaan en duurt in ieder geval tot en met 4 januari 2022. Mede door deze sluiting beoog ik de openbare orde en de veiligheid te herstellen. De politie heeft gedurende die periode de gelegenheid om nader onderzoek te doen.”

Meld verdachte situaties altijd

De gemeente roept inwoners op om verdachte (criminele) situaties altijd te melden bij de politie (0900-8844) of bij Meld Misdaad Anoniem. Dat kan op het telefoonnummer 0800 -7000 of via een beveiligde omgeving op meldmisdaadanoniem.nl/melden. Burgemeester Petter: “Door verdachte situaties te melden, helpen inwoners om de gemeente veiliger te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio