3.2 C
De Bilt

Nieuwe griffier in gemeente Zundert bekend

De werkgeverscommissie  van de gemeenteraad draagt Bas de Groot voor als nieuwe griffier van de gemeente Zundert, met ingang van 6 maart. De formele benoeming vindt plaats tijdens de raadsvergadering van dinsdag 5 maart.

Nieuwe griffier

Na een zorgvuldig selectieproces, draagt de werkgeverscommissie Bas de Groot voor als de nieuwe griffier. Bas de Groot is 42 jaar en woonachtig in Roosendaal. Hij is sinds 2008 werkzaam bij de gemeente Zundert. Sinds 2015 vervult hij de rol van raadsadviseur/plaatsvervangend griffier. Bas studeerde criminologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.  

Bas de Groot: “Ik ben erg blij met het vertrouwen dat de werkgeverscommissie in mij heeft gesteld en met de voordracht aan de gemeenteraad. Ik kijk er naar uit om in deze nieuwe rol samen met het college en alle collega’s in de ambtelijke organisatie verder te werken aan het bestuur van de mooie en ambitieuze gemeente die Zundert is. Ik heb er zin in en we gaan er iets moois van maken!”   

Gert-Jan Paulussen: “Als voorzitter van de werkgeverscommissie ben ik blij met de snelle invulling van de vacature van griffier. Ik heb het volste vertrouwen in Bas de Groot als griffier van onze gemeente”.

Bas de Groot start officieel op 6 maart, en volgt daarmee Mark van Oosterwijk op die eind 2023 vertrok als griffier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio