5 C
De Bilt

Nieuwjaarsbijeenkomst Steenbergen: kom inspiratie opdoen!

In de ontvangsthal van het gemeentehuis vindt op maandag 9 januari de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Steenbergen plaats. Burgemeester en wethouders nodigen iedereen van harte uit om elkaar de beste wensen over te brengen en samen inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar. De nieuwjaarsbijeenkomst begint om 19.30 uur, burgemeester Ruud van den Belt houdt om 20.00 uur zijn nieuwjaarstoespraak.

Het is alweer drie jaar geleden dat de nieuwjaarsbijeenkomst op de traditionele manier gehouden werd. Bij de afgelopen bijeenkomsten gebeurde dat door de coronacrisis noodgedwongen digitaal. Blij dat er nu geen beperkingen meer gelden, vertrouwen burgemeester en wethouders erop dat de belangstelling voor de nieuwjaarsbijeenkomst als vanouds is.

Inspiratie

,,Het is een mooie gelegenheid om met elkaar nog even terug te kijken op het Jubileumjaar. De viering van 750 jaar Steenbergen en 25 jaar één gemeente heeft ons verleden doen herleven én voor veel verbinding gezorgd in onze gemeenschap. Uit de positieve energie die dit heeft opgeleverd, kunnen we de nodige inspiratie halen om ook in de jaren die voor ons liggen samen weer nieuwe geschiedenis te gaan maken”, stelt burgemeester Van den Belt. ,,Hoe kunnen we daar beter mee beginnen, dan door samen het nieuwe jaar in te luiden?”

Ontmoeting tijdens nieuwjaarsbijeenkomst

De nieuwjaarsbijeenkomst is voor iedereen vrij toegankelijk, zowel voor inwoners als voor anderen die zich bij de gemeente Steenbergen betrokken voelen. Voor en na de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester is er ruimschoots gelegenheid om elkaar te ontmoeten en het allerbeste te wensen. Uiteraard gebeurt dit onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de muzikale omlijsting van het programma zorgt Fieramenteeen nieuw (jongeren)ensemble van de Nieuw-Vossemeerse muziekvereniging Semper Crescendo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio