14.7 C
De Bilt

VOLOP Roosendaal brengt 2 nieuwe initiatieven in leegstaande winkelpanden in Roosendaal

VOLOP Roosendaal is een project in opdracht van de gemeente Roosendaal en in samenwerking met VOLOP Brabant. Leegstaande winkelpanden in Roosendaal worden tijdelijk ingevuld met lokale initiatieven om zo de levendigheid van de stad te bevorderen. Onlangs werden de eerste successen al gedeeld en we zijn verheugd om ook 2 nieuwe initiatieven te kunnen delen.

Initiatieven VOLOP Roosendaal

VOLOP Roosendaal heeft twee nieuwe lokale initiatieven geplaatst in leegstaande winkelpanden in de binnenstad. Fotograaf Robin Looy zal een opvallende muurschildering realiseren in het voormalige pand van Jan Snel, met als doel aandacht te vragen voor de stichting No Guts No Glory. Deze stichting vervult muzikale wensen van mensen die lijden aan kanker en hun mantelzorgers. Naast Robin zal Myrthe van der Gaag haar intrek nemen op de Nieuwe Markt. De komende maanden zal zij het pand omtoveren tot een kleurrijke pop-up galerie.

Muurschilderingen

Myrthe zal de muren van het pand meenemen in haar concept en voorzien van prachtige muurschilderingen, waarbij ze kinderen uitnodigt om met haar mee te werken. Myrthe heeft een atelier in Roosendaal waar ze workshops en kinderfeestjes verzorgt. Met haar pop-up galerie wil ze creativiteit dichter bij de mensen brengen en kinderen stimuleren om creatief bezig te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio