2.2 C
De Bilt

Website Ikpraatmee over het stadspark van Steenbergen

Steenbergen – Via de website Ikpraatmee over kunnen inwoners van de gemeente Steenbergen vanaf 10 augustus 2020 ook online meepraten over de toekomst van het stadspark. Het opknappen van het stadspark van Steenbergen staat op de agenda.

Voor de uiteindelijke inrichting van park wordt er gebruik gemaakt van de ideeën van de inwoners van de gemeente. Zo wordt er een park gecreëerd waar de inwoners zich thuis voelen en dat ze met plezier bezoeken.

Ikpraatmee

Tijdens de zogeheten ‘parksessies’ zijn er al heel wat ideeën verzameld. De eerste 3 sessies zitten er inmiddels op. Er zijn er nog 3 te gaan op de volgende data:

Donderdag 13 augustus 10.00- 12.00 uur
Vrijdag 21 augustus 13.00-15.00 uur
Maandag 24 augustus 13.00- 15.00 uur

Voor iedereen die hier niet bij aanwezig kan zijn of meer ideeën heeft opgedaan na de sessies, wordt er een online vragenlijst gelanceerd. Deze vragenlijst is een aanvulling op de sessies in het park. Via een aantal voorbeelden en thema’s kunnen inwoners laten weten welke stijl/sfeer zij het beste vinden passen bij het stadspark. Inwoners die bij de sessies aanwezig waren, kunnen uiteraard alsnog de vragenlijst invullen wanneer zij aanvullingen hebben of onderwerpen heel belangrijk vinden.

Hoe werkt het?

Vanaf 10 augustus staat de vragenlijst online op https://steenbergen.ikpraatmee.nl/.  Inwoners die willen meepraten kunnen zich nu alvast aanmelden door het formulier via de knop ‘aanmelden’ in te vullen op deze website. Inwoners krijgen na aanmelding een bevestiging per e-mail met inloggegevens. Ze kunnen daarmee inloggen op deze website zodat ze mee kunnen doen aan enquêtes, discussies en peilingen.

Bij aanmelding is het mogelijk om in te schrijven voor categorieën die interessant zijn om over mee te praten in de toekomst. Hierdoor ontvangen inwoners geen onnodige e-mail bij onderwerpen waar ze niet over mee willen praten. De aanmelding duurt slechts enkele minuten en aanmelden kan altijd. Inwoners die al eens aangemeld zijn, krijgen van ons een e-mail met de uitnodiging mee te praten over het stadspark. De vragenlijst staat online tot en met 14 september.

Met de sessies en de online vragenlijst hopen we een duidelijk beeld te krijgen van de wensen van de inwoners en omwonenden van het park. Dit beeld wordt meegenomen in een besluit over de toekomst van het stadspark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio