18.3 C
De Bilt
donderdag, 11 augustus 2022

Werkzaamheden milieustraat Steenbergen

Steenbergen – De milieustraat wordt mooier, groter en efficiënter. Om dit mogelijk te maken, gaat de inzamelstraat op de schop. Dit gebeurt in verschillende fases. Op woensdag 1 september start de aannemer met de eerste voorbereidingen bij de milieustraat aan de Van Andelstraat in Steenbergen.

Bij de werkzaamheden op 1 september wordt eerst gestart met werkzaamheden op de gemeentewerf naast de inzamelstraat. De bezoekers van de straat hebben hier geen last van. De inzamelstraat is gewoon bereikbaar en is open tijdens de normale openingstijden.

Verandering milieustraat

Om meer ruimte te maken voor de bezoekers die hun afval komen brengen, wordt de milieustraat zelf aangepakt. De afvalcontainers worden verplaatst waardoor het makkelijker wordt het afval uit de auto’s en aanhangers te halen en in de juiste bak te gooien. Door de verbouwing moet de inzamelstraat ruimer en overzichtelijker worden.

Planning

De werkzaamheden zijn eind 2021 afgerond. Mogelijk is de straat in de tussentijd een aantal keren moeilijker bereikbaar. Hierover worden inwoners op tijd geïnformeerd via de gemeentelijke informatiepagina, Facebook en Instagram van de gemeente Steenbergen.

Openingstijden

De gemeente Steenbergen zoekt uit of andere openingstijden bij de nieuwe milieustraat passen. Hierover zijn inwoners in maart gevraagd om mee te praten. Er wordt nu bekeken welke openingstijden gewenst zijn. In het najaar is hierover meer bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio