10.1 C
De Bilt

Werkzaamheden aan Rooseveltlaan en omgeving gaan lange tijd in beslag nemen

In opdracht van gemeente Bergen op Zoom gaat Dura Vermeer werkzaamheden uitvoeren aan de Rooseveltlaan, de Sterrenlaan, de Mathijsenstraat, de Dokter de Ramlaan en de rotonde Churchillplein. Deze wegen zijn toe aan groot onderhoud.

Rooseveltlaan

In week 28 (11 tot 15 juli) start het werk in de Sterrenlaan, de Mathijsenstraat, de Dokter de Ramlaan en de rotonde Churchillplein. Daarnaast worden er tevens voorbereidingen getroffen voor de aanpak van de Rooseveltlaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 19:00 uur in de avond en 06:00 uur in de ochtend. Gedurende die tijden worden de wegen afgesloten.

Overige werkzaamheden

De overige werkzaamheden aan de straat worden aaneengesloten uitgevoerd vanaf week 30 (25 juli) en duren tot en met november 2022. Tijdens deze werkzaamheden blijft de laan beschikbaar voor verkeer in beide richtingen. Een adviesroute zal op de rijksweg aangeven worden.

Inwoners en bedrijven zijn hier tijdig van op de hoogte gesteld. Inwoners kunnen direct op de hoogte blijven van de voortgang van de werkzaamheden door het downloaden van de Bouwapp (project Rooseveltlaan e.o.). Directe vragen kunnen gemaild worden naar DVIZWomgevingsprojecten@duravermeer.nl of via telefoonnummer: 06-10894342. __________________________________________________________________________________________

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio