11.6 C
De Bilt

Zuyderland in finale Logeion-Galjaardprijs 2017 !!!

Steenbergen – De communicatieprojecten ‘Aanleg van de Centrale As in Friesland’, het Rotterdamse ‘Citylab010’, de campagne ‘113 Zelfmoordpreventie’, de ‘Week tegen de Kindermishandeling’ en ‘Zuyderland Live!’ zijn de vijf finalisten voor de Galjaardprijs 2017.

‘Oscar’ publieke communicatie
De vijf finalisten strijden op donderdag 11 mei in het Provinciehuis van Zwolle via o.a. een korte pitch om de prestigieuze Galjaardprijs 2017: de ‘Oscar’ voor de beste communicatie in het publieke domein. De Galjaarddag wordt jaarlijks georganiseerd door Logeion, Nederlands grootste beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.

Jury-waardering
Met dit vernieuwende project maakt Zuyderland een voor veel mensen gesloten wereld toegankelijk. Door de gewaagde inzet van (live) online-media durft Zuyderland zich kwetsbaar op te stellen en op die manier risico’s te nemen. Belangstellenden kijken live mee en stellen vragen aan steeds een andere zorgprofessional. Zo worden zij onderdeel van het verhaal en is de kijkerservaring groter. Door de combinatie van livestreams met het open karakter van Facebook is er absoluut sprake van transparantie en wordt een doorkijk in de kwetsbare omgeving mogelijk gemaakt. Een baanbreker. Gedurfd en transparant.

Op de foto zien jullie Stef Petit (Manager Communicatie & Marketing Zuyderland) die eerder vol trots de nominatie in ontvangst nam. Stef Petit heeft jarenlange ervaring binnen het communicatievak en kan met recht een communicatie-mastodont worden genoemd. Ooit begonnen als journalist op de redactie van het Limburgs Dagblad gaf hij vervolgens vorm aan het communicatiebeleid van APG, DSM, LIOF en de Open Universiteit. Bij Hogeschool Zuyd zette hij de opleiding Communication and Multimedia op en was hij senior lecturer. Vanaf augustus 2015 is hij werkzaam bij Zuyderland. Hier staat hij aan de wieg van meerdere gedurfde ontwikkelingen binnen communicatie.

Meer informatie
http://jaarverslag2015.zuyderland.nl

Filmpje
https://www.facebook.com/zuyderland/videos/1007377576055468

In totaal 54 inzendingen
De landelijke jury selecteerde de vijf finalisten uit in totaal 54 inzendingen. Hiervan was het merendeel (elf) afkomstig uit de provincie Limburg. Criteria zijn inspiratie, innovatie en impact. Juryvoorzitter Guido Rijnja: “Wat ons raakt is het krachtige beroep op transparantie en wezenlijk contact. Participatie is het aftappen voorbij, het gaat om echte betrokkenheid en impact, waarbij technologie enorm kan helpen om elkaar te bereiken en vooral te snappen wat mensen beweegt.”

Breng je stem uit voor de publieksprijs
Naast de vakprijs van de jury wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Iedereen kan vanaf 24 april stemmen op het project van zijn of haar voorkeur via www. galjaarddag.nl. De finalisten worden voor dit doel nader belicht via o.a. een korte video-impressie.

Aanmelden Galjaarddag nog mogelijk
De Galjaarddag wordt gehouden op 11 mei 2017 van 15.00 tot 16.45 uur in het Provinciehuis Overijssel in Zwolle. Uiteraard zijn ook vertegenwoordigers van de pers van harte welkom. Aanmelding voor de Galjaarddag is nog mogelijk via www.galjaarddag.nl. Hier vind je ook verdere informatie over het programma (o.a. Galjaardlezing).

Meer informatie:
Op de website www.galjaarddag.nl vind je o.a. de link naar de projecten van de vijf finalisten. Op de facebookpagina van Regiojury Limburg lees je in de komende tijd meer over alle ingezonden projecten uit de provincie Limburg.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio