17.4 C
De Bilt

70-plus? Stel je vragen aan seniorenvoorlichting

Capellenaren van 70-plus die zo gezond en zelfstandig mogelijk ouder willen worden en daar graag meer informatie over willen, kunnen hun vragen stellen aan een seniorenvoorlichter van Welzijn Capelle.

De seniorenvoorlichters zijn ervaren en getrainde vrijwilligers. Zij kunnen aan huis langskomen voor een gesprek. Zij kennen de voorzieningen in Capelle voor senioren en brengen allerlei foldermateriaal mee.

Seniorenvoorlichters voor 70-plussers

Seniorenvoorlichter Carla: ‘Wij krijgen heel verschillende vragen. Bijvoorbeeld: “Ik rij geen auto meer, welk vervoer kan ik precies gebruiken?” Of, “Koken lukt niet meer zo goed, waar kan ik maaltijden bestellen?” Of als de partner langdurig ziek is, willen mensen weten welke ondersteuning er is voor mantelzorgers. Wij kunnen op veel vragen antwoord geven, en anders vragen we de informatie op bij een van de professionals van Welzijn Capelle.’

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een huisbezoek van de seniorenvoorlichter? Neem contact op met het Vrijwilligersinformatiepunt: vip@welzijncapelle.nu | 010 – 264 02 20.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio