22.1 C
De Bilt
vrijdag, 12 augustus 2022

Asfaltwerkzaamheden Capelle, Burgemeester Van Dijklaan 9 en 10 juni afgesloten

Capelle aan den IJssel – Vanaf dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni krijgt de Burgemeester Van Dijklaan nieuw asfalt. Direct na Pinksteren start de gemeente met de asfaltering van het eerst gedeelte tussen de rotonde Beatrijs-erf en de Hobo. Op donderdag 9 en vrijdag 10 juni wordt een deklaag aangebracht op het asfalt vanaf de rotonde Vrijheidsdans (ter hoogte van de Shell) tot de Hobo. Op 9 en 10 juni is de Burgemeester Van Dijklaan in zijn geheel afgesloten. Autoverkeer wordt omgeleid wat kan leiden tot vertraging.

Burgemeester Van Dijklaan

De werkzaamheden die de gemeente Capelle nu neemt zijn de laatste stappen die horen bij de aanleg van de drie rotondes aan de Burgemeester Van Beresteijnlaan en de Burgemeester Van Dijklaan. De gemeente Capelle wil hiermee de verkeersveiligheid verbeteren en de wegen overzichtelijker maken. Met de nieuwe rotondes wordt de snelheid van het verkeer vermindert en de veiligheid vergroot.

Omleiding bij Burgemeester Van Dijklaan
Omleiding bij Burgemeester Van Dijklaan – Beeld: gemeente Capelle aan den IJssel

Afsluitingen

Op 9 en 10 juni is de rotonde Beatrijs erf afgesloten. Automobilisten rijden via de rotonde Vrijheidsdans de wijk uit. Deze afsluiting gaat in vanaf donderdag 9 juni om 06.00 uur en duurt tot vrijdag 10 juni 18.00 uur. Vanaf vrijdag 10 juni 18.00 uur is de situatie weer zoals deze nu is. De huidige omleiding voor de aanleg van de rotonde Herenburg blijft van kracht. Dit betekent dat het gedeelte tussen de rotonde Beatrijs Erf en de Hobo afgesloten blijft. Vanaf 10 juni zijn er afrondende werkzaamheden en worden de bermen verfraaid. Vanaf donderdag 30 juni om 18.00 uur is de hele Burgemeester van Dijklaan weer open.

Meer informatie en een overzichtskaartje is te vinden op: www.capellebouwtaandestad.nl/rotondes-schollevaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio