2.2 C
De Bilt

Assertiever worden? Doe mee aan de training van Welzijn Capelle!

Zelfvertrouwen is handig. Voor op het werk, maar ook in de omgang met vrienden, familie of een partner. Voor volwassenen die graag wat assertiever willen worden, organiseert Welzijn Capelle in maart een assertiviteitstraining.

Assertiever

Als mensen zeggen wat ze denken of belangrijk vinden, helpt ze dat om voor zichzelf op te komen en te krijgen wat ze willen. Maar niet iedereen vindt assertiever reageren even gemakkelijk. Deelnemers aan de Assertiviteitstraining gaan oefenen om zich op een zelfverzekerde manier te uiten. Op hun werk, maar ook privé.

Jezelf beter leren kennen

Deelnemers aan de assertiviteitstraining werken bijvoorbeeld met kernkwaliteiten, communicatietechnieken en zelfreflectie. Ook oefenen ze met feedback geven, omgaan met verwijten en de eigen grenzen bewaken. Trainer Vivian Coelho: ‘Door deze training begrijp je je eigen houding en stijl van communiceren beter. Je gaat ook kijken naar je eigen blinde vlekken. Jezelf beter leren kennen geeft meer zelfverzekerdheid.’

Doelgroep en data

De training is voor iedereen vanaf 18 jaar. Vooraf krijgen deelnemers een korte telefonische intake, zodat de training op maat is. De assertiviteitstraining vindt plaats op de dinsdag van 9.30 tot 12.00 uur. De data zijn 7, 14, 21 en 28 maart, en 4 en 11 april.

Meer informatie en opgeven

Aanmelden, meer informatie, of op de wachtlijst geplaatst worden voor de volgende training (start: 6 juni)? Neem contact op via aanmelding@welzijncapelle.nu of 010 – 707 49 00 (werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur). Kijk op de website van Welzijn Capelle voor alle activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio