13.9 C
De Bilt

Autokrasser Schiedam beschadigd ruim 50 auto’s

Schiedam – Bewoners en bezoekers op de Tuinlaan zijn dit weekend opgescheept met torenhoge kosten omdat hun auto’s van voor tot achter zijn bekrast door één of meer personen die daar kennelijk gewoon zin in hadden. Wie heeft meer informatie over deze autokrasser of beschikt over camerabeelden?

Autokrasser maakt veel slachtoffers

Agenten telden zondag in ieder geval 52 auto’s. Alle auto’s zijn beschadigd aan de zijde van de woningen. Het vermoeden bestaat dat de dader(s) met een sleutel of een scherp voorwerp langs auto’s liepen.Met tientallen bewoners is inmiddels gesproken, maar dit is nog niet gelukt met alle eigenaren. Gedupeerden worden verzocht aangifte te doen. Ook in de buurtapp hebben bewoners deze oproep al gedaan.

Contact met getuigen

Agenten willen in contact komen met mensen die iets hebben gezien. Ook roepen we bewoners die beschikken over camerabeelden op om deze aan ons beschikbaar te stellen. Heeft u informatie of camerabeelden, vul dan onderstaand formulier of bel met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via www.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch via 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio