11.5 C
De Bilt

Gemeente organiseert banenmarkt Stadsbeheer: Werken bij Capelle? Kom langs!

Capelle aan den IJssel – Op vrijdag 12 mei is er op de Gemeentewerf aan de Groenedijk een banenmarkt. De gemeente heeft verschillende interessante en leuke vacatures en zet deze dag speciaal de openstaande banen bij Stadsbeheer in de schijnwerpers.

Banenmarkt Stadsbeheer

Mensen die op zoek zijn naar een leuke nieuwe baan zijn van harte welkom bij Stadsbeheer om te komen ‘proeven’ van allerlei functies in de binnen- en de buitendienst op MBO- en HBO-niveau. Om op een laagdrempelige manier deze functies onder de aandacht te brengen organiseert de gemeente de banenmarkt ‘Food & Functies”, want behalve informatie over de vacatures staan er ook hapjes en drankjes klaar.

Nieuwe collega’s van harte welkom

Gemeente Capelle aan den IJssel zet op deze banenmarkt de afdeling Stadsbeheer in de spotlights. Er zijn vacatures bij het team Handhaving, bij Bouw- en Woningtoezicht (BWT) en bij het Project- en Ingenieursbureau, maar er is ook plek voor een functioneel beheerder, een beheerder Wegen, een beheerder civieltechnische kunstwerken, werkvoorbereiders en nog veel meer.

Kom langs!

Op de banenmarkt kunnen geïnteresseerden in gesprek met mogelijk toekomstige collega’s, aanmelden is niet nodig.

Datum: vrijdag 12 mei 2023
Tijd: 14.30 – 19.00 uur
Adres: Gemeentewerf Capelle aan den IJssel, Groenedijk 10

Vooraf al even kijken welke vacatures er zijn? Deze zijn te vinden op: www.werkenbijcapelleaandenijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio