17.1 C
De Bilt

Beautyspecial in Wiekslag Capelle in de herhaling

Capelle aan den IJssel – Op de Beautyspecial kwamen vragen aan bod als: Hoe teken je nou precies wenkbrauwen mooi bij? Welke kleur oogschaduw past het beste bij welke kleur ogen? Hoe krijg je een gezonde, natuurlijk ogende teint? Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, kreeg een groep Capelse dames antwoord op deze vragen bij een Beautyspecial. Let op: aanmelden voor de Beautyspecial op 17 maart kan nog!

Buurtcentrum De Fluiter

De special was in Buurtcentrum De Fluiter en werd gegeven door Melitia Wiebers, bewoonster van de Wiekslag en visagiste van beroep. De deelnemers genoten van heerlijke tropische mocktails, zelfgemaakte loempia’s en pasteitjes terwijl zij zich opmaakten volgens de tips van Melitia. Iedereen ging enthousiast naar huis met een Internationale Vrouwendag-goodiebag met make-upproducten, om thuis aan de slag te kunnen met alle tips en tricks.

Beautyspecial donderdag 17 maart

Op donderdag 17 maart is er weer een beauty-workshop in Buurtcentrum de Fluiter (Wiekslag 3), van 16.00 tot 20.00 uur. Bewoonsters van de Wiekslag die daar graag bij willen zijn, kunnen zich opgeven bij buurtcoach Miranda, m.debus@welzijncapelle.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio