Binnenmaas verruimt stimuleringsregeling jeugdleden

Binnenmaas – Het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas heeft ingestemd met een verruiming van de stimuleringsregeling voor jeugdleden. Via de regeling kunnen nu ook kinderen die lid zijn geworden van een commerciële sport- of cultuurinstantie gebruikmaken van de regeling.

Jeugd stimuleren

Met de tegemoetkoming wil het college van Binnenmaas de jeugd stimuleren om zich aan te sluiten bij een vereniging of club. Niet alleen vanuit het oogpunt van een gezonde leefstijl (meer bewegen), maar ook vanwege het sociale aspect. Daarnaast  worden hierdoor de verenigingen een handje geholpen bij het werven van nieuwe jeugdleden. Individuele sporten zoals hardlopen en zwemles zijn uitgesloten van de regeling.

Voorwaarden stimuleringsregeling

Aan de vergoeding die voortvloeit uit de regeling zijn voorwaarden verbonden. De vergoeding is eenmalig, de jeugdige woont in Binnenmaas, mag nog geen lid zijn van een andere vereniging of instantie en hij/zij moet minimaal één jaar lid worden. De vergoeding is ter grootte van de kosten van een (jaar)lidmaatschap tot een maximum van € 50,-. De overige voorwaarden en het aanvraagformulier staan op www.binnenmaas.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img