9.9 C
De Bilt

Grote brand in sportkantine S.V. Deltasport Vlaardingen

Vlaardingen- Dinsdagochtend 26-3 werd er bij de meldkamer van de brandweer een melding gedaan van een brandgerucht. Bij S.V. Deltasport zou een brand waargenomen worden. De meldkamer stuurde met spoed de tankautospuit van Vlaardingen om deze brand te controleren.

Brand in sportkantine bij aankomst brandweer

Toen de brandweer ter plaatste kwam was er daadwerkelijk spraken van een brand in de kantine van de verening. De brandweer gaf dit door aan de meldkamer en direct werden er meerdere voertuigen geallermeerd. Al snel werd er door de brandweer opgeschaald naar grote brand.

Updates Via veiligheidsregio

dinsdag 26 maart 2019 – 9:26: Bij de brand is ook een brandonderzoeker ingezet. Deze heeft vastgesteld dat er in ieder geval geen verdachte omstandigheden zijn en dat de brand waarschijnlijk is ontstaan door een technisch defect. Verder onderzoek loopt nog.

dinsdag 26 maart 2019 – 8:31:Het sein brand meester is gegeven. Het pand is gelukkig behouden gebleven. Wel zijn er flink wat sloopwerkzaamheden verricht. Stichting Salvage gaat de vereniging helpen met de schade.

dinsdag 26 maart 2019 – 7:37: De brand woedt in het dakbeschot. In het pand staat rook, aan de buitenzijde is weinig rook te zien. Daardoor vooralsnog geen overlast voor de omgeving.

dinsdag 26 maart 2019 – 7:15: De brand is binnen ontstaan, maar inmiddels is ook het dak van het houten gebouw betrokken bij de brand.

Einde berichtgeving

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio