Brandbrief voor ‘vergeten’ ondernemers in Albrandswaard

Albrandswaard – Wethouder Marco Goedknegt (economie) wil, samen met wethouders van regiogemeenten, een brandbrief naar het kabinet sturen om het leed van ‘vergeten ondernemers’ onder de aandacht te brengen.

Brandbrief voor vele kleine ondernemers

Het kabinet trekt miljarden uit om bedrijven te helpen die kampen met omzetverlies vanwege het coronavirus. Toch komen bij de gemeente Albrandswaard regelmatig telefoontjes binnen van ondernemers die buiten de boot vallen en voor geen enkele regeling in aanmerking komen.

Gemeente roept ondernemers op

De gemeente roept daarom ondernemers, die tussen wal en schip zijn beland, op zich te melden. “Want concrete voorbeelden zijn van belang. Met al die informatie kunnen we vervolgens de brandbrief naar het kabinet sturen, en zo vragen om verandering en meer maatwerk voor ondernemers. Want zonder steun is de kans reëel dat zulke bedrijven vroeg of laat omvallen.” aldus wethouder Goedknegt.

Melden met verhaal

Ondernemers uit Albrandswaard die tussen wal en schip vallen met het coronasteunpakket kunnen zich met hun verhaal melden door te mailen naar ondernemen@albrandswaard.nl.

Barendrecht en Ridderkerk

Ook wethouders Arnoud Proos (Barendrecht) en Henk van Os (Ridderkerk) roepen vandaag ondernemers in hun gemeenten op zich te melden via ondernemen@barendrecht.nl en ondernemen@ridderkerk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img