21.9 C
De Bilt
woensdag, 18 mei 2022

Burgemeester en wethouder op bezoek bij Capelse hulpdiensten en handhaving

Capelle aan den IJssel – Gisterenochtend (vrijdag 31 december 2021) brachten burgemeester Peter Oskam en wethouder Marc Wilson een bezoek aan de medewerkers van de politie, de (vrijwillige) brandweer, de ambulance en de handhavers. De wethouder en de burgemeester bedankte hen voor hun dagelijkse werk en wensten iedereen succes met het werken op  oudejaarsdag en tijdens de jaarwisseling.

Niet met lege handen

Oskam en Wilson kwamen niet met lege handen en hadden voor iedereen een klein presentje meegenomen. Deze wintercakejes zijn met zorg en liefde gemaakt in de Blooming Bakery in Capelle aan den IJssel door cliënten die slachtoffer zijn geworden van geweld.

Burgemeester ziet werk hulpverleners als ‘onbetaalbaar’

Burgemeester Peter Oskam: “Wat al onze hulpverleners doen is feitelijk onbetaalbaar. Het geeft vertrouwen dat deze vrouwen en mannen voor ons, voor Capelle klaar staan. Dag en nacht en zeker tijdens de nieuwjaarsnacht. Samen met wethouder Wilson wilde ik onze waardering uitspreken en ze persoonlijk bedanken.” 

Lekkers voor diverse hulpverleners

Wethouder Marc Wilson vergezelde de burgemeester vanochtend bij het uitdelen van de lekkernijen: “We kunnen niet zonder onze hulpverleners die voor iedereen klaarstaan. Groot respect voor hun inzet en toewijding. Het is prachtig om te zien hoe ze zich samen voorbereiden op een bijzondere nacht en toch even tijd vrij maken voor ons.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio