14.8 C
De Bilt

Burgemeester Oskam trakteert 100-jarigen en huwelijksjubilarissen op feestje

Capelle aan den IJssel – Zes 100(+)-jarigen en dertig echtparen die al 60, 65 of 70 jaar echtelieden zijn, werden zaterdagmiddag op feestelijke wijze ontvangen door burgemeester Peter Oskam in het Isala Theater. Anderhalf jaar lang kon de burgemeester door corona niet op bezoek bij de jubilarissen; vandaag kon er eindelijk feest gevierd worden met felicitaties, speech, koffie en gebak en muziek. De gasten genoten met volle teugen.

Burgemeester Oskam

Burgemeester Peter Oskam had de eer om gastheer te zijn voor dit bijzondere feest: “Normaal gesproken ga ik op huisbezoek bij de jubilarissen en de jarigen met een mooie bos bloemen. Dat heb ik anderhalf jaar niet kunnen doen; dat heb ik gemist. De waardering is altijd groot en ik vind het bijzonder dat ik deze bezoeken mag doen. Maar dit is wel echt een enorm leuk feest geworden. De stemming zat er goed in!”

Foto en gedicht

Tijdens het feest in het Isala Theater werd een speciaal voor deze gelegenheid geschreven gedicht voorgedragen door mevrouw Claudia de Rave-Reijpert, schrijver van de Capelse Eregalerij. Ook werd er van alle diamanten, briljanten en platina echtparen en 100- jarigen een foto gemaakt samen met de burgemeester. Deze foto krijgen zij later samen met het gedicht toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio