7.7 C
De Bilt

Capelle Campus: drie weken plezier in drie wijken

Capelle aan den IJssel – Kinderen in Capelle aan den IJssel hoeven zich deze zomer niet te vervelen. Capelle Campus verzorgt drie weken lang leerzame activiteiten en workshops voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Dit jaar is het thema ‘buiten’.

Zomerbuurtcoaches van Welzijn Capelle

Iedere zomer organiseren de kinderbuurtcoaches van Welzijn Capelle, Capelle Campus. Om dit jaar de groepen kleiner te houden zijn de activiteiten verdeeld over drie weken en drie wijken. Capelle Campus vindt plaats in de wijken Oostgaarde, Schenkel en Schollevaar.

Capelle Campus – Foto: © Welzijn Capelle

Thema Capelle Campus is “Buiten”

Dit jaar is het thema ‘buiten’. De leerzame activiteiten hebben allemaal met dit thema te maken. Het thema wordt gekoppeld aan de onderwerpen: natuur, gezondheid, de wijk en kunst. “We hopen zo kinderen weer enthousiast te maken voor het buiten zijn na een lange periode van veel thuiszitten”, zegt kinderbuurtcoach Linda Lemmen.

Drie weken, drie wijken

Deze week zijn er activiteiten in de wijk Oostgaarde. Van 16 tot en met 19 augustus is de wijk Schenkel aan de beurt en de week erna, van 23 tot en met 26 augustus, Schollevaar.

Aanmelden

Het is nog mogelijk om kinderen aan te melden voor de wijken Schenkel en Schollevaar. Dit kan via www.welzijncapelle.nu/capellecampus.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio