9.4 C
De Bilt

Weten wat er te doen is in Capelle: nu nog makkelijker

Wat is er te doen in Capelle? Heel veel natuurlijk! Ondernemende inwoners konden al langer leuke activiteiten in hun buurt of stad vinden op de website, maar vanaf 1 november kan dat extra makkelijk. De  volledig vernieuwde website gaat dan namelijk in de lucht.  

Capelle

Film of concert? Yogacursus of Halloweenoptocht? Buurtfeest of bingo? Het is allemaal te vinden op de website. Inwoners kunnen nu extra makkelijk activiteiten vinden die precies zijn wat ze willen. Op de nieuwe website kun je op datum zoeken, maar ook op wijk, thema en leeftijdsgroep. Favoriete activiteiten bewaren kan door te klikken op het hartje. 

Zet het op WatisertedoeninCapelle
Ondernemers, zzp’ers en bedrijven en verenigingen kunnen zelf hun bijeenkomsten, cursussen en evenementen op deze Capelse agenda zetten, na eerst eenvoudig een account aan te maken. Daarbij kunnen ze ook korte informatie over hun organisatie plaatsen. Ook Inwoners die een bewonersinitiatief uitvoeren via www.MaakCapelle.nl kunnen hun activiteit op de site zetten, om zoveel mogelijk buren te bereiken. Zo’n bewonersinitiatief kan van alles zijn: van een buurtbarbecue of bollen planten tot klaverjasclub of straatvoetbalwedstrijd. 

De website is gebruiksvriendelijker geworden en prachtig vormgegeven, met heldere kleuren en echte Capelse foto’s. Weten wat er te doen is? Ga naar de website en loop nooit meer iets mis! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio