17.4 C
De Bilt
woensdag, 18 mei 2022

Capels Bewoners Belang vormt nieuwe fractie in de Capelse gemeenteraad

Oud-raadsleden Kees de Jong, Carel Santman en Bas van Loef zullen vanaf woensdag 12 januari 2022 samen met Martin van Gent de fractie Capels Bewoners Belang vormen in de Capelse gemeenteraad. Ook zullen zij zich verkiesbaar stellen voor Capels Bewoners Belang bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen samen met onder andere Marita Pengel.

Inzetten voor de Capellenaar

Verschil van inzicht over de koers van beide partijen in het recente verleden en de richting die beide partijen blijkbaar opgaan in de toekomst heeft geleid tot deze grote stap, zo stellen de oprichters. Kees de Jong en Carel Santman waren bij Leefbaar betrokken vanaf het allereerste begin van deze partij in 2001 en verlaten deze met gemengde gevoelens. Ook Bas van Loef was al langere tijd lid van de VVD en wil zich met Capels Bewoners Belang blijven inzetten voor het belang van de Capellenaar!

Bewoners Belang zoekt vertrouwen

De nieuwe lokale partij geeft hen alle drie echter veel positieve energie. Via de partij gaan zij zich inzetten voor een nieuwe richting in de Capelse politiek en gaan zij werken aan het terugwinnen van het vertrouwen van de Capellenaren in de lokale politiek dat de laatste jaren steeds meer verloren is gegaan. De insteek zal zijn voor Capellenaren door Capellenaren!

Programma

Wat de nieuwe partij aan standpunten heeft en wat zij anders gaat doen is nog niet bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio